Nauwkeurige database

Dankzij onze nauwkeurige database die alle soorten voertuigen omvat, state-of-the-art technologie en ongeëvenaard gebruiksgemak, is deze tool voorbereid om met de nieuwe technologische standaarden in de automotive markt te werken.

Gebruikersgemak op alle devices

Bovendien biedt Qapter hetzelfde gebruiksgemak op alle devices. Op smartphones gaat Qapter nog een stap verder door directe foto-opname en -synchronisatie. Het resultaat? Een perfect voorbeeld van "Do It Better", waarmee het de calculator een ongekende flexibiliteit biedt.

State-of-the-art technologieën

Qapter bevat state-of-the-art technologieën die zijn ontwikkeld in onze gespecialiseerde onderzoekscentra, zoals IRE. Hierdoor zijn calculatoren in staat om in  minder tijd en met grotere nauwkeurigheid cosmetische-schade te bepalen.

Nieuwe interface

Dankzij de nieuwe interface en het intuïtieve ontwerp, dat is gebaseerd op de nieuwste UX-technieken, is Qapter de meest gebruiksvriendelijke tool in de markt: er is minder training nodig om het te leren gebruiken terwijl de productiviteit vanaf het eerste moment wordt verhoogd.

 

qapter.png

Ontworpen rond de gebruiker

Dit gaat niet over het vragen aan gebruikers wat ze willen, maar over het leren wat ze willen door onderzoek en analyse van de gebruikersdata. Niet een kwestie van alles toestaan, maar gericht kijken naar wat er nodig is om de gebruiker beter te ondersteunen. Juist door deze werkwijze zijn we er in geslaagd om een uitermate vloeiende ervaring te creëren.

We hebben hiervoor de laatste technieken gebruikt op het gebied van UX technologie, zoda we nog beter inspelen op hoe u met onze software te werk gaat. We hebben dan ook voor iedere processtap de gebruikersdata geanalyseerd om te komen tot een echte “smoother ride through life”.

Het proces om te komen tot een optimale gebruikerservaring.


Support

Voor Qapter hebben verschillende manieren ontwikkeld om
uitleg te geven over de werking van de software.

Hier links kunt u de instructie video's bekijken
Hieronder kunt u de Quickstart en uitgebreide handleiding downloaden.

Quickstart

Release notes 26-07-2019

Release notes 26-04-2019

Release notes 22-02-2019

Release notes 22-11-2018

Release notes 02-11-2018

Release notes 24-08-2018

Release notes 23-03-2018

Release notes 01-12-2017

Handleiding

Qapter modellen assortiment