In Dw go! heeft u de keuze tussen een Audatex- en Xpress- calculatie. Met Qapter kunt u de autoschade optimaal vastleggen om daarmee te komen tot een door alle partijen geaccepteerde Audatex normcalculatie.

Bent u een gebruiker van E-calc 4 of 5?
Dan hebben we goed nieuws voor u! Wij hebben met als uitgangspunt de voor u vertrouwde functionaliteit en gebruikerservaring van E-calc een nieuwe applicatie gebouwd waarmee wij u positief gaan verassen.

Dw go!
Met Dw go! brengen we de kracht van Delta/W ook naar de online wereld zonder dat het complex wordt. Integendeel Dw go! is ontworpen om direct en intuïtief door bestaande E-calc gebruikers te kunnen worden gebruikt.

Toegang tot applicaties
Bovendien krijgt u toegang tot al onze nieuwste applicaties zoals Thatcham reparatie informatie, Audamobile, Vehicle Safety Check en Xpress calculatie die u stuk voor stuk kunnen helpen om effectiever te werken. 

Naar de toekomst toe zullen er steeds meer functies uit Delta/W ook beschikbaar worden voor Dw go! gebruikers, denk bijvoorbeeld aan het mobiel toevoegen van foto’s aan het dossier van het herstelproces of het digitaal ontvangen van schadedossiers van de bij u aangesloten dealer bedrijven.

dwgo.png

Volledige integratie

Volledige integratie met Dispatch, Audaflow en Xchange zijn slechts enkele van de nieuwe voordelen. Dw go! stelt iedere hersteller in staat om op professionele wijze eenvoudiger en sneller dan ooit om te gaan met het afhandelen van schadeclaims van iedere opdrachtgever.


Support

Voor Dw go! hebben we verschillende manieren ontwikkeld om
uitleg te geven over de werking van de software.

Hier links kunt u de instructie video's bekijken
Hieronder kunt u de  uitgebreide handleiding downloaden.

Handleiding

Release notes 04-01-2018

Kennisbank